Tjänster
Webbproduktion
Jag producerar nya och renoverar befintliga hemsidor. Dessa anpassas helt efter dina behov och önskemål, varför jag kan garantera att du som kund blir helt nöjd. Du väljer själv hur stor del du vill ha i den kreativa processen.

Ofta och gärna använder jag CMS-systemet Joomla eftersom det är ett öppet system (open source) som ständigt utvecklas och förbättras. Joomla är utrustat med ett smidigt gränsnitt för administratörer som ger snabb och enkel tillgång till innehållet. Detta förenklar underhållet av sidan avsevärt. Det är faktiskt lika lätt som att använda ett ordbehandlingsprogram.

E-handelslösningar

Om du vill öka din försäljning med hjälp av Internet kan jag hjälpa dig att upprätta en webbutik där du själv enkelt kan uppdatera och ändra i sortimentet.

Webbunderhåll
Jag kan även sköta löpande uppdateringar av din hemsida genom t ex mailkorrespondens. Det är viktigt att sidan underhålls för att den skall förbli aktuell och intressant. Om du föredrar att själv sköta din hemsida, så ger jag dig den kunskap du behöver.

Fotografering
Om du vill använda personliga bilder på din nya hemsida kan jag även erbjuda porträtt- och miljöfotografering. Jag har också utrustning för att digitalisera (skanna) av 35 mm negativ/positiv film i upp till 12 megapixel.
 
Joomla SEF URLs by Artio