Om företaget
Binary Exposure är en enskild firma som startades i Karlstad hösten 1996. Jag som står bakom företaget heter Matthias Nyquist och min företagsidé är att producera lättnavigerade, lättbegripliga och snygga hemsidor till konkurrenskraftiga priser. Jag tycker att alla företag och föreningar ska ha möjlighet att få ut sitt budskap på nätet.

Namnet "Binary Exposure" (binär exponering på svenska), beskriver i grova drag kärnverksamheten i företaget. En del tycker kanske att namnet är lite svårt att uttala, men det låter ungefär som "bajnääri eksposchör". Man kan kortfattat förklara betydelsen så här;

Det digitala språk som datorer använder sig av för att kommunicera består av endast två "ord" som man brukar kalla ett/noll. Detta "2-ordsspråk" kallas för ett binärt språk. Exponering betyder bland annat visa upp sig och det är precis vad man som företag bör göra om man vill behålla, och samtidigt bredda, sitt kundunderlag. Internet är den självklara marknadsplatsen oavsett vilken bransch man tillhör.
 
Joomla SEF URLs by Artio